Новогодишни подароци за Градоначалникот Христоски од учениците од ООУ „Никола Карев“, дел од Нансен моделот за интегрирано образование
Градоначалникот на општина Крушево, Томе Христоски, во последните денови од првото училишно полугодие ги посети учениците од трите групи кои
Славиме роденден
На 29 декември 2017 година, наставничките Бахрие Ибраими и Ѓурѓица Маринова заедно со учениците организираа прослава на роденден. Прославата на
Учиме за различни земји
27 Декември 2017 г.- "Грција" беше дневната тема на интеркукултурната активност, планирана и спроведена од страна на наставничките Маја Митева-Петроска
Подаруваме од срце
На 26 декември 2017 година наставничките Радица Ацевска и Мирсада Идризи организираа креативна работилница со учениците. Работилницата беше организирана со
Изработка на бунари
На 22 декември 2017 година, наставниците Спасиче Николовска и Исниша Салиоски ја реализираа дневната тема “Бунар” во рамки на секцијата
Воведни интеркултурни активности
На 19-ти декември 2017 година тандемот составен од наставничките Валентина Босилковска и Линдита Јуфуси ги реализираа воведните воннаставни активности според
Меѓусебно запознавање на учениците во интеркултурните активности
На 20 декември 2017 година тандемот составен од наставничките Даниела Младеновска и Теута Бедиу реализираа воведни воннаставни активности според Нансен
Воведни интеркултурни активности
На 20-ти декември 2017 година тандемот составен од наставничките Зејнепе Бајрами и Мерлин Стојановска ги реализираа првите воведни воннаставни активности
Воведни интеркултурни активности
На 15-ти декември 2017 година тандемот составен од наставничките Ленче Ангелкоска и Африме Дурмиши ги реализираа воведните воннаставни активности според
Разиграни чадорчиња
На 1-ви и 15-ти декември 2017 година наставничките Сузана Спахиу и Маја Трајкоска ги реализираа интеркултурните активности во рамки на
Креативен ден
На 15 декември 2017 година, наставниците Зујца Стојанова и Денис Реџепов, заедно со учениците од прво одделение кои се вклучени
Заедно учиме нови вештини
На 14 декември 2017 година тимот составен од професори Наташа Младеновска (дефектолог) и Фарук Јашари реализираа интеркултурна активност на тема
Нашата елка
На 12 декември 2017 година, наставничките Даниела Стефановска и Хатиџе Мемети ја реализираа активноста "Нашата елка" како дел од Еко-секцијата,
Учиме заедно за Германија
На 6-ти и 13-ти декември наставничките Радица Ацевска и Мирсада Идризи ја реализираа дневната активност на тема „Германија“ како дел
Традиционални носии
На 12 декември 2017 наставничките Милица Апостолоска и Алпина Фејзули-Бешири заедно со учениците од трето одделение ја реализираа интеркултурната активност
Традиционални македонски народни танци
На 1 декември, 2017 година, наставничките Тијана Бајрактарска и Хурмет Ала реализираа активност во рамки на секцијата Запознај ја Македонија.