Doracakë të rinj për realizues te modelit Nansen per arsim interkulturor
Me kënaqësi të madhe ndajmë me Ju, dy praktikume për realizues te modelit Nansen per arsim interkulturor në gjuhën maqedonase,
Shalli
Gjatë muajit shkurt dhe mars 2019, mësimdhënëset Hyrmete Alla dhe Tijana Bajraktarska bashkë me nxënës të klasës së katërt realizuan
Lulebore
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Elizabeta Jovanovska dhe Ylbere Arifi dhe mësimdhënësit Valentina Blagoevska Petrushevska dhe Rejhan Rushiti,  bashkë me
Harabeli gri
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Daniela Mladenovska dhe Teuta Bediu realizuan aktivitetin “Harabeli gri” në kuadër të temës mujore “Bora
Aktivitete hyrëse
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Radica Acevska dhe Mirsada Idrizi, së bashku me nxënësit e klasës së parë dhe të
Shtëpiza eskimeze
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Syzana Spahiu dhe Gjurgjica Marinova bashkë me nxënës të klasës së parë realizuan aktivitete në
Traditat
Gjatë muajit janar dhe shkurt 2019, mësimdhënëset Lençe Angjelkoska dhe Afrime Durmishi, me nxënësit e klasës së dytë dhe të
Çorape dimërore
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Hyrmete Alla dhe Tijana Bajraktarska bashkë me nxënës të klasës së katërt realizuan aktivitete në
Punëtoria e tretë e nivelit të avancuar me ekspert lokal
Më 14, 15 dhe 19 shkurt, 2018, me grupet 22, 23 dhe 24, e nivelit të avancuar të trajnimeve të
Belgjika
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Silvija Roshkova dhe Sadik Iseni, bashkë me nxënësit e klasës së shtatë realizuan aktivitete në
Dhelpra dhe Korbi
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Gabriela Merxhanoska dhe Nagihan Snopçe së bashku me nxënësit e klasës së dytë realizuan aktivitete
Me muzikë nëpër kohë
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Dijana Petkoska dhe Valbona Stafai, me nxënësit e klasës së shtatë realizuan aktivitete në kuadër
Çorape dimërore
Gjatë muajit janar dhe shkurt 2019, mësimdhënëset Aneta Shukriu Nebiu dhe Lence Popovska bashkë me nxënës të klasës së katërt
Ndotësit dhe rreziqet
Gjatë muajit shkurt, mësimdhënëset Ruhije Sali dhe Biljana Narashanova bashkë me nxënës së klasës së pestë realizuan aktivitetin ditor “PVC”
Veshjet dimërore
Gjatë muajve janar dhe shkurt 2019, mësimdhënëset Lidija Bilbiloska dhe Drita Jakupi, së bashku me nxënësit e klasës së tretë
Veshjet dimërore
Gjatë muajve janar dhe shkurt 2019, mësimdhënëset Olivera Gjorgjioska dhe Ardiana Ziberi, së bashku me nxënësit e klasës së tretë
Veshjet dimërore
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Aleksandra Kirova dhe Mimoza Bexheti, së bashku me nxënësit e klasës së tretë realizuan aktivitete
Tryeza e gjyshes time
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Xhejlan Ismaili dhe Lidija Serafimovska, me nxënësit e klasës së tretë realizuan aktivitete jashtëmësimore sipas
Veshjet dimërore
Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Melek Jonuzi dhe Jasmina Kostova, së bashku me nxënësit e klasës së tretë realizuan aktivitete