Aktivitete hyrëse ndërkulturore
Më 15 dhjetor 2017, tandemi i mësueseve Lençe Angelkoska dhe Afrime Durmishi aktivitetet hyrëse jashtëmësimore sipas modelit Nansen për arsimim
Ombrella lozonjare
Më 1 dhe 15 dhjetor 2017 mësimdhënëset Suzana Spahiu dhe Maja Trajkoska realizuan aktivitetet nga seksioni i Artit me nxënësit
Së bashku përfitojmë shkathtësi të reja
Më 14 dhjetor 2017 ekipi I përbërë nga profesorët Natasha Mladenovska dhe Faruk Jashari realizuan aktivitetin ndërkulturor me temën "Komunikimi
Bredhi jonë
Më 12 dhjetor 2017, mësimdhënëset Daniela Stefanovska dhe Hatixhe Memeti realizuan aktivitetin "Bredhi jonë", si pjesë e sekcionit Eko, i
Mësojmë së bashku për Gjermaninë
Më 6 dhe 13 dhjetor 2017 mësimdhënëset Radica Acevska dhe Mirsada Idrizi realizuan aktivitetin ditor me temën “Gjermania” si pjesë
Veshje tradicionale
Më 12 dhjetor 2017 mësimdhënëset Milica Apostoloska dhe Alpina Fejzuli-Beshiri së bashku me nxënësit e klasës së tretë realizuan aktivitetin
Vallet tradicionale maqedonase
Më 1 dhjetor 2017, mësuesеt Tijana Baјraktarska dhe Hurmet Ala realizuan aktivitete në kuadër të sekcionit "Njihe Maqedoninë". Aktiviteti ditor
Njohje e ndërsjellë gjatë aktiviteteve ndërkulturore
Më 12 dhjetor 2017, tandemi i profesorëve Kjaudija Guxhevska dhe Visaj Sopaj realizoi aktivitetete hyrëse jashtëmësimore sipas modelit Nansen për
Aftësitë e komunikimit dhe puna ekipore
Më 8 dhe 11 dhjetor 2017, ekipi I përbërë nga drejtoresha e shkollës Emilija Angelova dhe profesorët Ornela Xhaferi dhe
Drejtorë të shkollave nga Kosova dhe përfaqësues të OSBE-së vizitojnë SHF “Goce Dellçev” në Gostivar
Më 7 dhjetor 2017, një delegacion i përbërë nga drejtorë dhe zëvendës drejtorë (shqiptarë dhe serbë) nga shkollat fillore dhe
Thirrje e hapur për zgjedhjen e 3 model- shkollave
Të dhëna të përgjithshme për projektin Në bazë të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar mes Qendrës për Dialog Nansen Shkup
Në botën e përrallave
Në 30 nëntor dhe 7 dhjetor 2017, mësueset Todorka Krajçeska dhe Sehide Neziri e realizuan aktivitetin ditor “Përrallat e Sharl
Aktivitete për njohjen e ndërsjellë të nxënësve
Më 8 dhjetor 2017, drejtoresha e shkollës Emilija Angelova së bashku me mësimdhënëset Ornela Xhaferi dhe Ljupka Gajdovska realizuan aktivitete
Ligjerata me ekpsertë vendas në suaza të nivelit të avancuar
Në periudhën 15-27 nëntor, 2017 pjeaëmarrësit e grupeve 14, 15, 16, 17 dhe 18 të inkuadruar në nivelit të avancuar
Mësojmë për vendet fqinje përmes argëtimit dhe lojërave
Gjatë tetorit dhe nëntorit 2017, si pjesë e programit Paqe dhe tolerancë, mësueset Zaharica Rujanoska, Maja Miteva-Petroska dhe Todorka Nane
Në botën e përrallave
Më 28 nëntor dhe 5 dhjetor 2017, mësuesit Drita Jakupi dhe Lidija Bilbiloska realizuan aktivitetin "Përrallat e Sharl Peros". Qëllimet