Ylberi
Më 10 maj 2018 mësimdhënëset Snezhana Pop-Stefanija dhe Teuta Bediu realizuan aktivitetin “Ylberi” si pjese e temës mujore Pranvera në
Koha për argëtim
Më 8 maj 2018 QDN Shkup organizoi një shfaqje me kukulla për nxënësit e përfshirë në projektin e modelit Nansen
Punëtori për realizuesit e MNAI dhe aktiviteteve projektuese
Gjatë periudhës mars-maj 2018 realizuesit e aktiviteteve jashtëmësimore dhe aktiviteteve projektuese të MNAI, në suaza të Qendrës për Trajnim të
Luleshtrydhet e para
Më 4 maj 2018 mësimdhënëset Zejnepe Bajrami dhe Merlin Stojanovska realizuan aktivitetin “Luleshtrydhet e para” në suaza të temës “Gëzime 
Festojmë çaste të lumtura së bashku
2 maj 2018- Një mënyrë e shkëlqyer për të mundësuar klimë pozitive socio-emocionale në klasë është të organizojë kremtime të
Oborri i hareshëm i fshatit
Më 2 maj 2018 mësimdhënëset Zejnepe Bajrami dhe Merlin Stojanovska realizuan aktivitetin jashtëmësimor me temën “Oborri i hareshëm i fshatit”
Aktivitete të eko-sekcionit
Më 27 prill 2018 mësimdhënëset Daniela Mladenovska dhe Teuta Bediu zbatuan aktivitetin interkulturor “Qengji” si pjesë e Eko-sekcionit i cili
Flutura në fluturim
Në suaza të sekcionit të artit, më 20 dhe 27 prill 2018, mësimdhënëset Lençe Angjelkoska dhe Afrime Durmishi zbatuan aktivitetin
Posterë me rok grupe
Më 27 prill 2018 mësimdhënësit Frosina Maneva dhe Selver Abazi zbatuan aktivitetet ndërkulturore me nxënësit e përfshirë në projekt. Gjatë
Dhurata për ditëlindje
Më 26 dhe 27 prill 2018 mësimdhënëset Gabriella Merxhanoska dhe Nagihan Snopçe organizuan aktivitetet e integruara në frymën e festimit
Punëtori argëtuese dhe edukative
Gjatë muajit prill 2018, mësimdhënësit Frosina Maneva dhe Selver Abazi zbatuan aktivitete interkulturore jashtëmësimore si dhe punëtori kreative me nxënësit.
Mësojmë për Holandën dhe Zvicrën
Më 26 prill 2018, mësimdhënëset Maja Miteva Petroska, Zaharica Ilieska dhe Todorka Nane realizuan aktivitetin në temën “Zvicra”. Me ndihmën
Mësojmë për kafshët dhe insektet
Më 19 dhe 26 prill 2018 mësimdhënëset Gordana Tomeska dhe Suzana Veseli zbatuan aktivitetet interkulturore si pjesë e Eko-sekcionit i
Mirëserdhe dallëndyshe
Më 25 prill 2018, mësimdhënëset Violeta Parevska dhe Luljeta V. Qerimi zbatuan aktivitetin ditor “Mirëserdhe dallëndyshe” në suaza të eko-sekcionit.
Origami dekorime
Më 17 dhe 25 prill 2018, mësimdhënëset Luljeta Aziri dhe Jasmina Efremoska realizuan aktivitetin jashtëmësimor në temën “Origami dekorime”. Qëllimet
Mësojmë për Holandën
Më 20 dhe 25 prill 2018, mësimdhënëset Mirushe Xhaferi dhe Aneta Kazioska realizuan aktivitetin jaashtëmësimor në temën “Holanda”. Qëllimet dhe