Dëshirat e Vitit të Ri
Gjatë muajit dhjetor 2018, mësimdhënëset Alma Allajbegu Buxhaku dhe Arbana Sela, së bashku me nxënësit e klasës së dytë realizuan
Aktivitete në kuadër të Sekcionit të komunikacionit
Gjatë dhjetorit 2018, mësimdhënësit Merita Ismajlovska dhe Valentina Bosilkovska me nxënësit e klasës së dytë realizuan aktivitetet: Autostrada dhe Qerrja,
Aktivitete në kuadër të Sekcionit të komunikacionit
Gjatë dhjetorit 2018, mësimdhënësit Violeta Parevska dhe Luljeta V. Qerimi me nxënësit e klasës së dytë realizuan aktivitetet: Autostrada, Qerrja,
Kolazh (Të Drejtat e Fëmijëve)
Gjatë muajit dhjetor të 2018, mësimdhënësit Kristina Stojanova dhe Zerin Kokoljari me nxënësit e klasës së gjashtë realizuan aktivitete nga
Kalendari ynë
Gjatë muajit dhjetor 2018, tandemi Fatmire Mahmudi dhe Mirjana Nevenova realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore Dizajnim nga Sekcioni
Borëbardha dhe shtatë shkurtabiqët
Gjatë muajit dhjetor, mësimdhënësit Tatjana Drangovska dhe Saba Asani së bashku me nxënësit e klasës së parë realizuan aktivitete nga
Riciklojmë, krijojmë zbukurime të Vitit të Ri
Gjatë muajit dhjetor 2018 mësimdhënësit Zana Amedovska Selimoska dhe Sashka Dellova me nxënësit e klasës së shtatë dhe të tetë
“Valle tradicionale maqedonase”
Në dhjetor 2018, mësueset Zaharica Ilieska dhe Maja Miteva Petroska realizuan aktivitetin ditor:  “Valle tradicionale maqedonase”, sekcioni: “Ta njohim Maqedoninë”
„Në stacionin e autobusëve“
Në muajin dhjetor 2018, mësimdhënësit Jagoda Miteva dhe Kemal Alicov realizuan aktivitetin ditor „Në stacionin e autobusëve“ nga tema mujore„Komunikacioni
Punime të Vitit të Ri
Gjatë muajit dhjetor 2018, mësimdhënësit Shpëtime Daci dhe Biljana Minovska, së bashku me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitete
Trajnim 10-17 Dhjetor 2018, grupet 22, 23, 24
Nga 10 deri më 17 Dhjetor 2018, Qendra për trajnim pranë QDN Shkup mirëpriti pjesëmarrësit e grupeve 22, 23 dhe
Trajnim 4-11 Dhjetor 2018, grupet 19, 20, 21
Në periudhën prej 4 deri më 11 Dhjetor, 2018, grupet 19, 20 dhe 21, të nivelit të avancuar të trajnimeve
Udhëkryqi, autostrada, shtegu i biçikletave
Më 30 nëntor 2018, mësueset Spasice Nikollovska dhe Isnisha Salioski nga shkolla periferike “Nikola Karev” f.Borinë realizuan aktivitetin ditor: Udhëkryqi,
Komunikacioni tokësor
Gjatë nëntorit 2018, mësimdhënësit Violeta Parevska dhe Luljeta V. Qerimi me nxënësit e klasës së dytë realizuan aktivitetet: Vetura, kamionë
Vjeshta në vendim tim
Në vazhdim të muajit Nëntor tandemi Teuta Bajram Muharem dhe Tatjana Stamatova së bashku me nxënësit e tyre të klasës
“Porositë ekologjike”
Më 29.11.2018, mësueset Todorka Nane dhe Nadica Nane bashkë me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitetin ditor “Porositë ekologjike”
“Porositë ekologjike”
Më 29.11.2018, mësueset Todorka Nane dhe Nadica Nane bashkë me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitetin ditor “Porositë ekologjike”
„Fustani i vjeshtës“
Gjatë muajit nëntor, mësimdhënësit Deniz Recepov dhe Zujca Stojanova realizuan aktivitetin „Fustani i vjeshtës“  në kuadër të Eko sekcionit, nga
Në trup të shëndosh, shpirt i shëndoshë
Gjatë muajit nëntor 2018, mësimdhënëset Eglantina Musliu dhe Vjollca Ramadanovska, së bashku me nxënësit e klasës së tretë realizuan aktivitete
“Mjetet transportuese të komunikacionit tokësor“
Më datë 27.11.2018, mësimdhënësit Jagoda Miteva dhe Kemal Alicov realizuan aktivitetin“Mjetet transportuese të komunikacionit tokësor” nga tema mujore„Komunikacioni tokësor“ në