Shënimi i festës së Kurban Bajramit
(18.10.2010) Më 18.11.2010, me rastin e festes fetare të Bajramit të Kurbanit, nxënësit e klasës së dytë dhe të tretë ishin
Hapja e Shkollës fillore e integruar dygjuhësore në Strumicë
Bashkëpunim” në projektin “Shkolla fillore e integruar dygjuhësore”, projekt cili do të realizhet në tre vitet e ardhshme në shkollën
Hapja e parë e “Shkollës të mesme të integruar dy gjuhësore
Më 1 shtator në komunë Jegunovcë nga ana e zëvendës kryetarit të Qeverisë së RM z. Abdylaqim Ademi, ministrit të
Vizitë në Neokom-Shkup dhe Panairit Tehnoma 2010
Në datën 22.10.2010, nxënësit e shkollës së parë të integruar dygjuhësore në f.Preljubishtë, sëbashku me profesorët e lëndëve profesionale e
Pjesmarje në manifestimin “Open Fun Football Schools”
Më 09 dhe 10.10.2010, nxënësit e dy klasave të SHMID nga f. Preljubishtë, morën pjesë në manifestimin komunal “Open Fun
Mbledhjet e para prindore në SHMID
Në datën 25.10.2010, u mbajtën mbledhjet e para prindore në Shkollën e mesme të integruar dygjuhësore në të cilatë prindërit
Trajnimi i mbajtur me asrimtarët
Në periudhën prej 24.08-26.08.2010 është mbajtur trajnim treditor, qëllimi i së cilës ishte promovimi i konceptit dhe metodologjisë të punës
Puntori të mbajtura për nxënësit e ardhshëm në SHMID
Në datën 21 dhe 22.08.2010 u realizuan dy puntori me nxënësit e ardhshëm të cilët do të jenë gjenerata e
U realizuan seminare me prindërit e nxënësve të shkollës së mesme
(07-09.05.2010, 18-20.06.2010) Në terminet e lartëshkruara u realizuan seminare në Ohër me prindërit e nxënësve potencial-pjesmarës në proektin Shkolla e
Vizitë e organizuar në Ambasaden e fëmijëve “Mexhashi”
(08.10.2010) Më  8.10.2010, me rastin e shënimit të Javës së fëmijëve,  u organizua dhe realizua një ekskursion njëditësh në Shkup. Në
Vitzita e ekipit të mësueseve nga Strumica në shkollën fillore
(12-15.10.2010) Në periudhën nga 12-15.10.2010 shkolla ishte nikoqire e ekipit të mësueseve nga Sh.F.K “Marshall Tito” nga Strumica; Tena Zafirova dhe
Pjesmarje në konkurs të artit figurativ (20.10-15.11.2010)
(20.10.2010) Të gjithë nxënësit e klasës së dytë dhe të tretë të SHFID në mënyrë aktive marin pjesë në konkursin e
Mbledhje me Këshillin e prindërve të ShFID “Fridtjof Nansen”
(22.09.2010) Më datë 22.09.2010 në shkollën fillore “Fridtjof Nansen” u mbajt mbledhje me Këshillin e prindërve të kësaj shkolle. Mbledhja u
Filloi viti i ri shkollor 2010/2011
(01.09.2010) 1 Shtatori… Ditë e mrekullueshme! Në oborrin e shkollës SHFID “Fridtjof Nansen” sërish u dëgjua zhurma e fëmijëve e cila
Shfaqja përfundimtare në ShFID
(09.06.2010) Fundi i vitit shkollorë 2009/2010 u rrumbullaksua me sukses me realizimin e shfaqes përfundimtare me temën: Kur të rritem dua të
U nënshkrua marrëveshja për partneritet
Ministri për arsim dhe shkencës I RM, Pero Stojanovski, Kryetari I komunes Jegunovcë Toni Kocevski dhe drejtori ekzekutiv I NDC