Pjesmarje në konkurs të artit figurativ (20.10-15.11.2010)
(20.10.2010) Të gjithë nxënësit e klasës së dytë dhe të tretë të SHFID në mënyrë aktive marin pjesë në konkursin e
Mbledhje me Këshillin e prindërve të ShFID “Fridtjof Nansen”
(22.09.2010) Më datë 22.09.2010 në shkollën fillore “Fridtjof Nansen” u mbajt mbledhje me Këshillin e prindërve të kësaj shkolle. Mbledhja u
Filloi viti i ri shkollor 2010/2011
(01.09.2010) 1 Shtatori… Ditë e mrekullueshme! Në oborrin e shkollës SHFID “Fridtjof Nansen” sërish u dëgjua zhurma e fëmijëve e cila
Shfaqja përfundimtare në ShFID
(09.06.2010) Fundi i vitit shkollorë 2009/2010 u rrumbullaksua me sukses me realizimin e shfaqes përfundimtare me temën: Kur të rritem dua të
U nënshkrua marrëveshja për partneritet
Ministri për arsim dhe shkencës I RM, Pero Stojanovski, Kryetari I komunes Jegunovcë Toni Kocevski dhe drejtori ekzekutiv I NDC
Shënimi i 17 Maj-it –Ditës së konstituimit të Norvegjisë
(17.05, 2010) Me rastin e 17 Maj-it, Ditës së konstituimit të Norvegjisë, në shenjë falënderimi ndaj donatorit dhe finansuesit të projektit,
Tryeza e pashkëve
(05.04, 2010) Dita e tretë e Pashkëve. Siç është traditë për festën e Pashkëve miqtë shkojnë te njëri tjetri dhe u
1 Prillin- Aprilijadën
(01.04, 2010) Me datë 01.04.2010, ditë e enjte, dita e shakasë, ose Aprilijadës, të gjithë nxënësit e klasës së I dhe
Shënimi i dita e drurit
(30.03, 2010) Marsi është muaji gjatë së cilës e gjith natyra fillon të zgjohet. Sot në datën 30.03.2010 nxënësit e shkollës
Vizita e një përfaqësues SUP
(15.03, 2010) Më datë 15.03.2010 në shkollë na vizitoi përfaqësues i SUP – shërbyesit e uniformuar policor të stacionit policor në
Punëtoria e 8 Marsit “Тufë lulesh për nënën”
(26.02, 2010) Me datë 26. 02. 2010 në shkollën fillore rajonale “ Fridtjof Nansen” në f. Preljubisht u mbajt punëtoria “tufë
Shfaqje me rastin e Vitit të Ri 2010
(28.12, 2009) Me rastin e afrimit të Vitit të Ri dhe përfundimit të gjysmëvjetorit të parë të këtij viti shkollor, më
Vizitë studimore në Norvegji me prindërit e brezit të ri të nxënësve të SHFDI
(01 – 06.12, 2009) Një pjesë e arsimtarëve dhe prindërve të nxënësve të brezit rë ri të cilët mësojnë në Shkollen
Mbledhja me prindër
(02.11, 2009) Më 02 Nëntor, në shkollen tonë u mbajt një mbledhje me të gjithë prindërit e nxënësve të klasës së