Lista e kandidatëve të selektuar të cilët fituan bursa për trajnimet bazike për modelin Nansen për arsimim të integruar
1 shkurt, 2014 – Qendra për trajnim pranë QDN Shkup shpall listën e kandidatëve të selektuar – fitues të bursave
Nënshkruhet marrëveshje për bashkëpunim me komunën e Tetovës
Më 23 janar, 2014, Qendra për dialog Nansen Shkup nënshkroi marrëveshjen për bashkëpunim me komunën e Tetovës me qëllim që
Përfaqësuesit e NQPD në vizitë të QDN Shkup
Më 22-23 Janar, 2014 Kryetari i Bordit të Nansen qendrës për paqe dhe dialog, Sigmund Hagen së bashku me drejtoreshën
QDN Shkup ka publikuar raportin nga Konferenca e dytë ndërkombëtare për arsimim të integruar
  English Language Macedonian Language Albanian Language Turkish Language
Shpallje e hapur nga QDN Shkup për ndarjen e 20 bursave për nivelin bazik të trajnimeve për arsimim të integruar
15 janar, 2014- Qendra për Dialog Nansen Shkup, përmes “Programit për përkrahje të kapaciteteve të Ministrisë së arsimit dhe shkencës
QDN Shkup ka publikuar raportin nga Konferenca e dytë ndërkombëtare për arsimim të integruar
QDN Shkup ka publikuar raportin nga Konferenca e dytë ndërkombëtare për arsimim të integruar. download.
Implementimi i nivelit të avancuar të trajnimeve për arsimim të integruar
Gajtë periudhës shtator- dhjetor, 2013, mësimdhënësit nga grupi i parë dhe i dytë e përfunduan nivelin e avancuar të trajnimit
Gjenerata e parë e mësimdhënësve përfundon me sukses nivelin e avancuar të trajnimit pranë Qendrës për trajnim të QDN Shkup
Më 15 dhjetor, 2013 gjatë ditës së dytë të konferencës ndërkombëtare për arsimim të integruar, 33 pjesëmarrësve iu ndanë certifikata
QDN Shkup në vizitë studimore në Irlandën e Veriut
Në periudhën 18-22 nëntor, 2013, drejtori ekzekutiv i QDN Shkup, Sasho Stojkovski së bashku me menaxheren për edukim, trajnim dhe
Konferenca e dytë ndërkombëtare “Arsimimi i integruar – trend, tendencë dhe domosdoshmëri”
Konferenca e dytë ndërkombëtare e dedikuar arsimimit të integruar organizohet me qëllim që të bëjë ndikim pozitiv ndaj zhvillimit të
Shënohet fillimi i projektit modeli Nansen për arsimim të integruar në komunën e Vinicës
Rrumbullaksohet fillimi i një bashkëpunimi, kësaj rradhe Qendra për dialog Nansen Shkup fillon me projektin për arsimim të integruar në
QDN Shkup ka publikuar numrin e parë të buletinit periodik
English Language Macedonian Language Albanian Language Turkish Language