Shënimi i dita e drurit
(30.03, 2010) Marsi është muaji gjatë së cilës e gjith natyra fillon të zgjohet. Sot në datën 30.03.2010 nxënësit e shkollës
Vizita e një përfaqësues SUP
(15.03, 2010) Më datë 15.03.2010 në shkollë na vizitoi përfaqësues i SUP – shërbyesit e uniformuar policor të stacionit policor në
Punëtoria e 8 Marsit “Тufë lulesh për nënën”
(26.02, 2010) Me datë 26. 02. 2010 në shkollën fillore rajonale “ Fridtjof Nansen” në f. Preljubisht u mbajt punëtoria “tufë
Shfaqje me rastin e Vitit të Ri 2010
(28.12, 2009) Me rastin e afrimit të Vitit të Ri dhe përfundimit të gjysmëvjetorit të parë të këtij viti shkollor, më
Vizitë studimore në Norvegji me prindërit e brezit të ri të nxënësve të SHFDI
(01 – 06.12, 2009) Një pjesë e arsimtarëve dhe prindërve të nxënësve të brezit rë ri të cilët mësojnë në Shkollen
Mbledhja me prindër
(02.11, 2009) Më 02 Nëntor, në shkollen tonë u mbajt një mbledhje me të gjithë prindërit e nxënësve të klasës së
Tor Hagelsen në vizitë zyrtare të shkolles
(29.10, 2009) Më 29 Tetor shkollen tonë e vizitoi zotëri Tor Halgesen – drejtor i shkolles fillore multietnike “Tojen” të Osllos
Ambasadori i Norvegjisë në vizitë të shkolles sonë
(05.10, 2009) Më 05. Tetor shkollen tonë e vizitoi ambasadori i posaemëruar i Mbretërisë së Norvegjisë, e.t. Kjetil Paulsen. Zotëri Paulsen
Filloi viti shkollor 2009/2010
(01.09, 2009) Më 1 Shtator, në Shkollen fillore dygjuhësore të integruar “Fridtjof Nansen” filloi ora e parë shkollore. Në diten e
Përfundoi mësimet gjenerata e parë e nxënësve të Shkollës fillore dygjuhësore të integruar
(15.06, 2009) Me rastin e përfundimit me sukses të vitit shkollor të gjeneratës së parë të nxënësve të Shkollës fillore dugjuhësore
Shënimi i 17 Maj-it – Dita e konstitutimit të Norvegjisë
(17.05, 2009) Më 17 Maj 2009 NDC Shkup, në bashkëpunim me Kryetarin e Komunes Jegunovce, në Shkollen fillore dygjuhësore të integruar,
U realizua një piknik njëditor
(09.05, 2009) Më datë 09.05.2009 arsimtarët dhe nxënësit e SHFDGJI “Fridtjof Nansen” organizuan dhe realizuan një piknik njëditor në Kalanë e